Torr hy på vintern

Torr hy på vintern

Här i Bollnäs har det inte varit så kallt som det är nu på år och dar, det är så att det biter i kinderna när man går ut. Den torra luften inne som det är på vintern är inte alls bra för huden och jag har märkt att man måste ta hand om huden med bra hudvård. Som tur är så har jag hittat kvalitativa hudvårdsprodukter som jag känner att jag är väldigt nöjd med och jag handlar dem av ett företag som jag kommer att bifoga en länk till, klicka här så kommer ni dit och kan köpa hudvård. Nu ska jag berätta vad en vän till mig som är hudläkare berättade om, det var riktigt spännande att få höra det här om vår hud.

Huden är ett organ, men det är det få som tänker på.Hur man mår invändigt syns direkt på huden och du måste ta hand om din hud, och om du gör det kommer du också att må mycket bättre på insidan.Huden är porös och absorberar därför allt vi lägger på den.Det vi äter, som starka kryddor gör att huden rodnar i ansiktet . Du kan läsa mer om vad jag säger och vad hon säger i den här artikeln från National Geographic, nr 12- 2012.Huden blir torr på vintern eftersom det finns mycket mindre fukt i luften än på sommaren, så det är viktigt att återfukta huden ordentligt annars kan huden bli irriterad. I en artikeln på Euro News skriver de om hudproblem som orsakas av låg luftfuktighet i hemmen och som bedöms av dermatologer – klicka här för att läsa mer

Med en bra produkt så kommer du att inte bara se bra ut, din hud kommer också att stoppas upp i åldrandet något så att du kan se några år yngre ut än vad du är.

Kommentarer är stängda.