Vill du få hjälp med fönsterputs?

Vill du få hjälp med fönsterputs?

Jag vet att du kanske tror att fönsterputs inte är svårt, men det kan det vara. Du som har en bestämd uppfattning att det är enkelt, ärligt talat, har du verkligen provat att putsa fönster eller såg du på när någon gjorde det och du tyckte att det såg väl inte så svårt ut? Det tar tid och det är nästan omöjligt att få perfekta resultat, inte ens om man använder en fönsterputsmaskin. En sådan köpte jag och den lovade storverk, tyvärr var den inte så bra för det blev ränder och jag fick efterputsa med en mirakeltrasa. Så var det en vän till mig som en dag berättade om en städfirma som hon hade anlitat, och denna firma finns till för alla i Örebro som vill få hjälp med fönsterputs så jag hörde av mig till dem och efter några dagar kom de och putsade mina fönster och så rena fönster har jag aldrig haft innan. Nu kommer de och hjälper mig en gång i kvartalet och det är väl investerade pengar och jag vill att ni ska fundera på om denna firma kan vara för er? 

Alla har väl hört om olika husmorsknep för att få rena fönster och jag har provat dem alla, alltifrån att använda tidningspapper för att torka blöta fönsterrutor med till att tillsätta några droppar diskmedel i vattnet. Vad jag än har testat så är det ingenting som har fungerat speciellt bra och man kan bli vansinnig när man håller på att polera och putsa och så går man ett par meter ifrån för att skåda resultatet och ser att det är ränder och flammigt på rutorna. Med hjälp av professionella fönsterputsare så slipper du detta och du kan känna dig nöjd och glad. Så jag hoppas att mitt inlägg om fönsterputs kan vara till hjälp!

Kommentarer är stängda.