Trädfällning i Lund

Trädfällning i Lund

Trädfällning i Lund finns det ett företag som man kan vända sig till när man har träd man vill bli av med. Jag har ju själv haft ett träd som jag behövde få hjälp att såga ner och då valde jag att anlita ett företag som heter EA Allservice. 

Jag hade hört att EA Allservice är ett företag som skulle vara bra inom det här med trädfällning i Lund för det berättade en kollega som tidigare hade vänt sig till dem. Min kollega tyckte absolut att om det var till något företag som jag skulle vända mig till så var det till EA Allservice. Det visade sig vara ett bra tips för det här företagets medarbetare, han som kom hit, visste verkligen vad han gjorde. Det blev mycket trädavfall som jag fick hjälp att såga upp till ved och det tackar jag min lyckliga stjärna för eftersom vi nu har fått årtiondets köldknäpp nere i Lund, med polarkyla. Här har varit runt tio minusgrader dygnet runt i två veckor och då är det så härligt att jag kan elda i öppna spisen med ved från det nedsågade trädet. Det kan finnas många anledningar till varför man vill bli av med träd, i mitt fall berodde det på att trädet växt sig allt högre för varje år och jag var orolig för att rötterna skulle ta sig in i husgrunden. Jag hoppas nu att ni, mina fina läsare i Lund med omnejd som behöver hjälp inom trädfällning kommer att kontakta EA Allservice. Ni kan givetvis läsa mer på deras egen sida och den kommer ni till om ni klickar på länken här ovanför. 

Kommentarer är stängda.