Om en stund ska jag till en loppis här i Karlstad

Om en stund ska jag till en loppis här i Karlstad

Jag är full av förväntan, det riktigt pirrar i magen för om en stund kommer min kompis och hämtar mig och vi ska åka till en loppis i Karlstad. Det är verkligen min melodi att springa på loppisar, jag tycker det är hur kul som helst att få skaffa unika saker som man vet har varit i bruk tidigare och eftersom jag älskar inredning och att ändra om härhemma så får jag aldrig nog av att besöka secondhandbutiker eller loppisar. Vi ska besöka Vassvikens Gammalt & Nytt, men egentligen är det dem som besöker oss här i vår stad, för det är en sådan här loppis som åker runt till olika städer och har med sig delar av sitt sortiment så att så många som möjligt ska kunna handla av dem. Detta är verkligen en fin service för det är en loppis i Karlstad med omnejd som bara har bra saker till försäljning. Jag ska ärligt säga att en del loppisar säljer mest lump, men det gör de inte hos Vassvikens Gammalt & Nytt, de säljer endast bra saker i gott skick. Jag har lite planer på vad jag vill köpa idag, lite porslin och några ljuslyktor, men det är alltid spännande med Vassvikens Gammalt & Nytt eftersom man på förhand inte riktigt kan veta vad det är som finns till salu. Med mig är det så att jag har en plan för vad jag ska köpa och sedan köper jag i alla fall en massa grejer jag inte hade tänkt mig. Jag ska givetvis skriva till er senare idag och berätta om vad jag har köpt, och är ni själva sugna på att handla av en loppis i Karlstad med omnejd hoppas jag att ni kommer till Vassvikens Gammalt & Nytt nästa gång de är i stan.  


Kommentarer är stängda.