JPD Entreprenad AB

JPD Entreprenad AB

Hejsan och god kväll alla ni som nu har kommit in här på min sida på nätet. Jag hoppas att ni har det bra och för en gångs skull ska jag skriva ett annorlunda inlägg mot vad ni är vana vid att få läsa. Ja, så här är det, att jag skriver mest om mitt hus och alla renoveringar som är gjorda, men idag ska jag ta upp med er att det finns ett företag som kan vara bra att vända sig till om man behöver få hjälp med transporter i Täby, och det är ett företag som heter JPD Entreprenad AB och som jag själv har vänt mig till. 

Det händer att jag behöver hjälp med frakt och transport av gods, för jag är ansvarig för en avdelning på arbetet som har med det här att göra. Det är en tillverkningsindustri och produkterna ska när de är färdigtillverkade ut till återförsäljare, och det är därför företaget där jag är anställd har ett avtal med JPD Entreprenad AB om att de ska stå för våra transporter i Täby. Det här är ett företag som vi är nöjda med för samarbetet med dem fungerar alltid, och transporterna avgår punktligt och kommer fram i tid utan att något gods är skadat. Jag tänker som så att om någon av er behöver få hjälp med transporter här i Täby eller i dess omnejd, då kan ni alltid höra av er till JPD Entreprenad AB som då kommer att kunna hjälpa er. Det var nog det jag skulle berätta om, tror inte att det var något mer jag skulle säga, och med detta sagt får ni ha en bra kväll och sedan sova så gott så får vi se vad jag skriver om i morgon. 

Kommentarer är stängda.